Tietoja meistä

Laservuori on myynyt erilaisia CAD-ohjelmistoja vuodesta 2007 lähtien. Suomi on pieni maa ja niin ovat resurssitkin.

Emme käytä omia emmekä asiakkaidemme rahoja etusivun mainoksiin, minkä takia tuotteet ja ohjelmistot saattavat kuulostaa ennestään tuntemattomilta. Ohjelmistot on kuitenkin valittu niin, että niitä uskaltaa hyvällä omalla tunnolla myydä ja ne ovat (joitakin tuotetiedoissa erikseen mainittuja poikkeuksia lukuunottamatta) valittu niin, että myyjäkin on niitä oppinut itse käyttämään.

Monen CAD-tuotteen kohdalla oppimisen tie on perinteisesti ollut kovin kivinen. Näiden kanssa kivä on vähemmän ja ne ovat pienempiä eivätkä maksa niin paljon.

Emme myy myöskään high-end-tuotteita, joten ohjelmistot ovat hyvin kohtuuhintaisia ja omassa sarjassaan parhaimpia hinta-laatusuhteeltaan. Hintaluokasta johtuen tuotteissa ei välttämättä ole kaikkia mahdollisia toimintoja, joten niillä ei kannata aloittaa Olkiluoto4:n suunnittelua, mutta kaiken minkä yksi ihminen voi rakentaa, näillä kyllä suunnittelee. Ja vähän enemmänkin.

Tarinamme

Laservuori sai alkunsa kirjoituspöydän nurkalta joskus vuonna 2005 tai 2006. Etsin silloisessa työssäni laserleikkausalihankintakonepaja Prolaser Oy:ssä 3D-suunnitteluohjelmistoa. Lukuisten tavalla tai toisella epäonnistuneiden, mutta sitkeiden kokeilujen jälkeen valikoitui ohjelmistoksi ALIBRE, jonka opettelussa ei mennyt koko ajan hermot. Siitä se sitten lähti.

ALIBRE-lisenssejä on toimitettu Suomeen ja lähiympäristöön reilut kolmesataa kappaletta.

Koulutustakin myydään, kuka sitä tarvitsee, valitettavasti esim Alibren oppii moni liian helposti itsekseen. Siitä huolimatta koulutusta kannattaa vakavasti harkita varsinkin, jos ei ole aikaisempaa 3D-suunnitteluohjelmistojen käyttökokemusta. Koulutuksen voi korvata myös sitkeydellä ja ahkeralla ohjeiden lukemisella. Asiakas on tässäkin oikeassa.

Missiomme


Missiona on löytää tuotteet, joissa on poikkeuksellisen hyvä hinta-ominaisuusuhde ja joiden käyttö on sen lisäksi jollain lailla järkeenkäypää.

Vähemmällä rahalla vähän enemmän.

Kivijalkakauppa?


Toimimme verkossa ja olemme sen takia milloin missäkin.